PERSONINSTRUKTION - AVANCERET

HVAD: 3 dages workshop med teori og praktisk øvelser. 2 undervisere.

HVEM: Portrætfotografer som gerne vil fordybe sig i personinstruktion og lære nye metoder og teknikker samt få trænet disse i praksis. Det er en god idé at have taget introforløbet og have arbejdet lidt med de teknikker der blev præsenteret der.

HVOR: Workshoppen afholdes som udgangspunkt i studiet Port5 i Måløv 20 km. fra København. Udbydes lejlighedvist i Odense eller Midtjylland også.

HVORDAN: Workshoppen er opbygget således, at vi både arbejder med teori og praksis. Du får nogle teorier præsenteret, laver øvelser med dine medkursister og arbejder med praktisk fotografiske øvelser på fremmede personer. Der er i forløbet indlagt refleksionstid ligesom der også er personlig 1-1 feedback.

HVORNÅR: Der er pt. planlagt 2 workhops i Måløv. Tryk på Tilmeldingsknappen nedenfor (det koster ikke noget at gøre det) for at se datoerne eller få besked når der kommer nye workshop dage.

TILMELDING OG PRIS: 3 dage á 8 timer workshop : 4.995 kr. + moms. Max 8 deltagere. Du tilmelder dig ved at henvende dig via kontaktformen nederst på siden her. Faktura fremsendes efter bekræftet tilmelding.