12 ugers individuelt mentorforløb

De fleste fotografer udvikler sig gennem sparring.

I mit mentorforløb tager jeg udgangspunkt i hvor du er, og hvor du gerne vil hen. Det kræver ingen særlige forudgående kompetencer, at komme i mentorforløb hos mig. Det er naturligvis en forudsætning at du ønsker at arbejde målrettet med dit fotografiske sprog og udvikling.

Forløbet består af 12 ugers intensivt samspil, hvor din udvikling er i fokus og hvor vi er i ugentlig dialog om din målsætning.

Det er et forløb der relativt krævende og baseret på at du definerer en målsætning allerede fra starten. Vi kan sagtens forfine den efterhånden som vi bliver klogere men vi vil konsekvent måle på din udvikling.

Jeg har haft en række forløb med forskellige målsætninger som f.eks.:

  • Jeg vil gerne udvikle et unikt billedsprog, så folk vælger mig for det udtryk mine billeder har
  • Jeg vil gerne blive bedre til at prissætte mit arbejde og holde fast
  • Jeg vil lave en udstilling
  • Jeg ønsker at få større fotografisk selvtillid og turde vise mine billeder frem

Jeg bruger naturligvis velegnede metoder, men det enkelte forløb bliver vi enige om inden vi starter forløbet. Før vi går igang tager vi et møde om forløbet således at vi får sikret at vi er et korrekt match.

12 ugers intensivt forløb koster 8.000 + moms.

Din base

Vi tager altid udgangspunkt i hvor du er idag. Vi laver et grundigt portfolioreview så jeg lærer dig at kende igennem dit fotografi og dit kreative sprog

-

Din målsætning

Vi sætter sammen en konkret målsætning som vi i det praktiske arbejde kan gå struktureret til. Jeg hjælper dig med ideerne til dette baseret på vores snakke om din base.

-

Praktisk arbejde

Alle mentorforløb inkluderer noget praktisk arbejde som vi løbende aftaler og evaluerer på - altså sammen med udgangspunkt i din målsætning.

-

Sådan er det at være i mentorforløb hos mig:

Sådan er det at være i mentorforløb hos mig:

“Working with Alex was a great experience and so much fun!”