PERSONINSTRUKTION - INTRO

HVAD: 8 timers workshop med teori og praktisk øvelser.

HVEM: Portrætfotografer der gerne vil forbedre deres personinstruktion eller bare snuse til emnet. Der er tale om et introforløb som åbner op for små teknikker du kan bruge i dit arbejde med at personinstruere.

De fleste synes, at personinstruktion er en svær disciplin og derfor går vi stille og roligt frem. Det handler om at øge bevidstheden på emnet og også ramme og italesætte nogle af de ting der gør at det er svært. Og man bliver bare bedre af at øve sig!

HVOR: Workshoppen afholdes som udgangspunkt i studiet Port5 i Måløv 20 km. fra København. Udbydes lejlighedvist i Odense også.

HVORDAN: Workshoppen er opbygget således at vi både arbejder med teori og praksis. Du får nogle teorier præsenteret, laver nogle simple øvelser med dine medkursister og slutteligt arbejder med praktisk fotografiske øvelser på fremmede personer.

HVORNÅR: Der er pt. planlagt 2 workhops i Måløv. Tryk på Tilmeldingsknappen nedenfor (det koster ikke noget at gøre det) for at se datoerne eller få besked når der kommer nye workshop dage.

TILMELDING OG PRIS: 8 timers workshop : 1.000 kr. + moms. Max 8 deltagere. Du tilmelder dig ved at henvende dig via kontaktformen nederst på siden her. Faktura fremsendes efter bekræftet tilmelding.