Hvem er jeg?

Portrætfotograf, underviser, mentor, studiefællesskab og meget mere

Jeg brænder for at skabe autentiske portrætter. Med autentisk mener jeg, at du kan genkende dig selv, dit barn eller din familie. Jeg går meget op i at udtrykket afspejler den du er, og med gennemprøvede teknikker samarbejder vi om at ramme dig/jer lige der hvor du er.

Når jeg fotograferer og når jeg underviser er det med udgangspunkt i mig selv, men også i dig. Jeg værdsætter den personlige relation og elsker at få lov at komme tæt på - hvad enten du besøger mig for at blive portrætteret eller som fotograf for at få hjælp til din egen udvikling.

Port 5 - et kreativt fællesskab

Sammen med min samlever driver jeg det kreative fællesskab "Port5". Her arbejder vi med 8 andre fotografer og kreative sjæle på at skabe Danmarks fedeste kreative legeplads og eventsted for såvel fotografer som andre kreative sjæle.

Du kan læse om stedet her: www.port5.dk

Fotografuddannelse.nu

Jeg underviser fotografelever på Key Point Photography's masteruddanelse i Portrætfotografi.

Her arbejder jeg benhårdt på at skabe Danmarks nye dygtige portrætfotografer sammen med min dygtige partner Kim Skovsby.

Læs om uddannelsen her: https://fotografuddannelse.nu/portraetuddannelse-i-koebenhavn/


Klub Key Point

Jeg er key facilitator i fotoklubben Klub Key Point.

Her underviser vi hver onsdag hobbyfotografer og faciliterer et fællesskab med over 60 fotointeresserede. Vores mission er, at udbrede fotointeressen så meget som overhovedet muligt og det tror vi på kan gøres gennem fællesskab, samarbejde med andre fotoklubber og masser af god læring.

Vil du møde os så start her: https://www.klubkeypoint.dk/

PS: Kig forbi en tilfældig onsdag - vi mødes i Port5 kl. 19-21.30 hver onsdag. Dine 2 første besøg er gratis

Udstillinger

Læs om mine udstillinger her på siden.


Kurser og mentorforløb

Jeg afholder kurser i bl.a.:

  • Instruktion og posering
  • Psykologi og intuition i fotografiet
  • Billedanalyse
  • Personligt billedsprog
  • Lightroom

Læs om mine kurser og forløb her