Billedanalyse

På denne 4 timers workshop SER vi på billeder. Dine billeder og andres billeder. Hvad virker? Hvorfor virker det? Hvorfor virker det ikke?

Billedanalyse er et supervigtigt værktøj i din udvikling som fotograf. Det hjælper dig at dykke ned i emnet og du vil kunne mærke en effekt på hele dit workflow; din optagelse, din udvælgelse og din redigering. Det kan også hjælpe dig til at lære at hjælpe andre.

Vi tager udgangspunkt i dine egne billeder...

HVAD: 4 timers workshop med udgangspunkt i deltagernes egne billeder.

HVEM: Fotografer der gerne vil udvikle deres fotografi og arbejde med deres billedsprog.

HVOR: Workshoppen afholdes som udgangspunkt i studiet Port5 i Måløv 20 km. fra København. Udbydes lejlighedvist i Odense eller Midtjylland også.

HVORDAN: Hver deltager medbringer 4-6 billeder der repræsenterer der hvor de er som fotografer nu og her. Workshoppen indledes med gennemgang af et metodeværktøj til billedanalyse og billedkritik og herefter gennemgås billederne enkeltvis af både mig og de øvrige deltagere. Dette kræver et fortroligt rum så det arbejdes der også indledningsvist med teknikker til at skabe. Der er max 4 deltagere på workshoppen for virkelig at have mulighed for at nå i bund med teknikker og teori. Du vil gå fra workshoppen meget klogere på dine billeder, men også på fotografering generelt.

HVORNÅR: Der er pt. planlagt 2 workhops i Måløv. Tryk på Tilmeldingsknappen nedenfor (det koster ikke noget at gøre det) for at se datoerne eller få besked når der kommer nye workshop dage.

TILMELDING OG PRIS: 4 timer - max 6 deltagere: 800 + moms. Du tilmelder dig ved at henvende dig via kontaktformen nederst på siden her. Faktura fremsendes efter bekræftet tilmelding.